Ütközésvédelem

Megvédi szendvicspanelből vagy egyéb anyagokból készült felületeit az ütközésekből eredő sérülésektől!Védekezzen a felületi sérülések ellen!

Bizonyára már Ön is tapasztalta, hogy a szendvicspanelek felületei mennyire sérülékenyek. Ez nem csoda, hiszen a 0,4-0,6mm vastag lemez csodákra nem képes. Ön azonban tehet ellene, hogy az újonnan elkészült létesítmény felületei sokáig esztétikusak és nem utolsó sorban sérülésmentesek maradjanak. A sérült felületek utat nyitnak a korróziónak! A nagy kopásállóságú műanyagból készült ütközésvédőinket javasoljuk szendvicspanel falakra, ajtókra de egyéb helyekre is, ahol a felületek ütközésből eredő sérülések veszélyének vannak kitéve.


Az alábbi ábrán javaslunk néhány formát az elkészítésre vonatkozóan, de egyedi elképzeléseket is igyekszünk megvalósítani.

Mai látogatók: 38
Összes látogató: 228
kulcsszavak: lengőajtó, lengőajtók, élelmiszeripari, polietilén,merevszárnyas,merevszárnyú , ütközésvédelem, ütközésvédelmi elemek, szalagfüggönyök, szalagfüggöny, hűtőkamrák, hűtőkamra, flip-flap door, swing door, pendeltür